TARHAN Ailesinin Soy Ağacı

THY ‘Çocuk oyuncak setleri’ danışmanlığı için Üsküdar Üniversitesine teşekkür ziyareti…

THY İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı ile beraberindeki yöneticiler, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. Seyyid Mahmut Nebati başkanlığındaki heyet, Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurper Ülküer ile bir araya geldi. THY heyeti, çocuk yolcuları için Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü bilimsel danışmanlığında hazırlanan yeni oyuncak setlerini inceledi. Başkan Nebati bu süreçteki desteklerinden ötürü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Nurper Ülküer ve ekibine teşekkür etti. Dünyanın her tarafına, havacılıkta en çok noktaya uçan şirketin THY olduğunu vurgulayan Nebati, çocuk gibi özel ve hassasiyet gerektiren konularda alanında uzman kişilerin himayesinde yol alıyor olmanın kendilerine gurur ve güven verdiğini söyledi.

İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı Sayın Nebati: “Çocuk yolcularımız için servis edilecek oyuncak setleri için uzman kişiler himayesinde yol almak bizlere gurur ve güven veriyor.”
 

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Senato Salonunda gerçekleşen buluşmada Türk Hava Yollarının çocukları kapsayan projeleri tanıtıldı ve proje kapsamında neler yapılabileceği konuşuldu.  

Çocuk yolcular için nelerin yapılabileceği, çocukların memnuniyetini artırmak, gelişimini sağlamak ve uçuş sürelerini daha nitelikli ve yararlı hale nasıl getirilebileceği üzerinde duruldu. Çocuklara yönelik hazırlanan oyuncak setlerinin incelendiği buluşmaya; Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurper Ülküer, Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Demet Gülaldı, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Gör. Neşe Şekerci, Türk Hava Yolları’ndan İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı Seyyid Mahmut Nebati, Uçak İçi Ürünler Müdürü Neşe Ay, Uçak İçi Ürün Geliştirme ve Tasarım Şefi Nisa Hazal Dilek, Uçak İçi Ürün Planlama Şefi Seray Yerlioğlu, Uçak İçi Ürünler Müdürlüğü Sorumlu Yardımcısı Elif Yıldız ile Üsküdar Üniversitesi Medya PR Birim Yöneticisi Şaban Özdemir katıldı.

Seyyid Mahmut Nebati: “Temel amacımız seyahatlerinin her aşamasında yolcularımıza beklentilerinin ötesinde keyifli bir deneyim yaşatmak”

Türk Hava Yolları İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı Seyyid Mahmut Nebati, havacılıkta en çok noktaya uçan şirketin Türk Hava Yolları olduğunu belirtti. Nebati; “Dünyanın her tarafına uçuyoruz. Havacılıkta en çok noktaya uçan şirket Türk Hava Yolları. Temel amacımız A’dan B’ye giderken yenilikçi adımlarımızı müşteri memnuniyetiyle birleştirerek yolcularımızın beklentilerinin ötesinde keyifli seyahat etmelerini sağlamak. O seyahati yolcumuza hissettirmeden en memnun olacağı, tekrar bizi tercih edeceği şekilde yolculuğunu tamamlaması için gereken ne varsa yapmak bizim temel amacımız. Uçağa binen bir yolcu yiyecek, içecek, uyku seti, seyahat setleri, film, müzik gibi binlerce içeriğin yer aldığı Planet uçak içi eğlence platformu, internet gibi yolcularımıza ikram ettiğimiz ürün ve hizmetlere dikkat ediyor. Özellikle çocuk yolcularımız için oyuncaklar bu anlamda bizim için öne çıkan ürünlerimizden bir tanesi oluyor. Bir çocuğa oyuncak verdiğinizde sadece ona vermiyorsunuz aslında annesi, babası da gözlemliyor. Böyle özel bir projede alanında uzman kişilerin himayesinde yol aldığımızı söylemek bize hem gurur hem güven veriyor. Bu süreçte gönüllülük esasıyla desteklerini esirgemeyen Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan hocamızın önderliğinde Üsküdar Üniversitesine, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurper Ülküer yürütücülüğünde kendisine ve ekibine oyuncak seçim ve planlama sürecinde bize sundukları bilimsel katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

THY tarafından uçuş sırasında çocuklar için hazırlanan kitap, oyuncak gibi materyalleri inceleyen Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, iş birliği ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Kültürümüzde hediyeleşme sevgi dilidir…”

Şu anda bilimin geldiği noktayla beraber her şeyin dijitalleştiğine vurgu yapan Tarhan, çalışılan projenin dijitalize edilebileceğine vurgu yaptı. Tarhan; “Bu çalışma canlı, dinamik ve geliştirilebilir olmalı. Geribildirimlere göre geliştirilebilir olmalı. Daha önce dijital her şeydir deniyordu şu an bilimin geldiği noktada artık her şey dijital oldu. Onun için dijitalize edilirse daha faydalı olabilir. Kurumsal müşteri sadakati çalışmaları var. Bu çalışmaların birinci sırasında kişinin hizmet aldığı yere karşı sevgi duyması ve kendini değerli hissetmesi geliyor. İkinci sırada gelecekle ilgili güven duygusu olması gerekiyor. Üçüncüsünde ise verdiği ücret geliyor. Bizim kültürümüzde hediyeleşme sevgi dilidir. Batı kültüründe olmadığı için bizim elimizin açık olması onlara çok sürpriz geliyor. O nedenle insanlar kendilerini değerli hissediyorlar, sevgi değerli hissetmeyle ilgilidir. Bunu düşündüğünüz için sizleri tebrik ederim.” ifadelerini kullandı. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. 
 

Okunma : 763

ÜHA

 

Haberler

Foto Galeri